Ik ben Tim, tatoeëerder en eigenaar van ZOE TATTOO in De Lier.
 
Begonnen als lolletje op een kamer in huis, door gegroeid naar een heel klein studio'tje in Maassluis en uiteindelijk verhuisd naar het Westlandse dorp De Lier waar niet alleen tattoos gezet worden maar ook permanente make up!
 
Het is mijn taak om te zorgen dat elke klant een mooie tattoo krijgt die bij hem of haar past.
Daarom vind ik het heel belangrijk dat de klant op zijn of haar gemak is want als de klant ontspannen is kan ik mijn werk goed doen en dat zal dan zeker te zien zijn in het eindresultaat. 
De klant mag altijd eigen muziek meenemen in de vorm van een cd, usb stick of mp3 speler. Hoe lekker is dat?! Je tattoo laten zetten met je favoriete muziek op de achtergrond! 
Verder probeer ik het zo gezellig mogelijk te maken, zo nu en dan een grapje tussendoor moet dan zeker kunnen. Het moet een uitje zijn!

De ZOE TATTOO tattoo studio heb ik vernoemd naar mijn dochter ZOË.
Omdat ZOË niet rijmt op TATTOO heb ik de puntjes weg gehaald en is ZOE TATTOO ontstaan.

 De studio is GGD goedgekeurd en wij werken dan ook uitsluitend volgens de richtlijnen van de GGD en LCHV en kunnen dus garanderen dat we schoon werken, zoals het hoort!

De studio is gevestigd in het centrum van De Lier aan de Arent Dirckszn. Vosstraat 1 (A.D.Vosstraat).
Parkeren kan op het parkeerterrein bij partycentrum De Rank.
***PARKEREN IS GRATIS***

Wij zijn prima te bereiken vanuit het hele westland maar ook vanaf alle snelwegen (A4 en A20) zijn wij heel gemakkelijk te bereiken. 
 
Voor al je vrijblijvende vragen mag je altijd even binnen lopen of contact met ons opnemen. Alle contact gegevens staan onder de CONTACT button.* HET KAN ZIJN  DAT WIJ EENS EEN DAG GESLOTEN ZIJN, WIL JE LANGS KOMEN OM JE IDEE TE BESPREKEN DAN IS VAN TE VOREN EVEN BELLEN OF EEN BERICHTJE STUREN OF WE ER ZIJN/TIJD HEBBEN VIA DE FACEBOOKPAGINA  AAN TE RADEN! ***

(de Facebook pagina is het meest op to date

Graag tot ziens bij ZOE TATTOO!

 
De koffie/thee staat klaar!
 
 
 
Tim
ZOE TATTOO
De Lier
 
 

Wij werken uitsluitend op afspraak, dit zo dat we voor elke klant genoeg tijd hebben en niet op de klok hoeven te kijken.

HEB JE EEN AFSPRAAK EN WIL JE DEZE AFZEGGEN, DAT KAN.

DOE DIT DAN MINIMAAL 48 UUR VOOR DE AFSPRAAK DAN HEBBEN WIJ GENOEG TIJD OM IEMAND ANDERS IN TE PLANNEN.

DOE JE DIT NIET DAN ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM DE HELFT VAN DE TIJD IN REKENING TE BRENGEN DIE WE VOOR JOU GERESERVEERD HEBBEN. (Uitzonderingen daargelaten. Ziekte,overlijden en dergelijke.)